Het aanbod van Cocon uiteengezet

Bij Cocon kun je terecht voor diverse activiteiten en producten. Wat allemaal precies zet ik hieronder voor je op een rijtje, prijzen vindt je hier

power of make-up (met twee verschillende ooglooks)

1. Workshops. Je kunt bij mij een workshop boeken voor maximaal vier personen. De reden hierachter is simpel: ik kan maximaal vier mensen in mijn studio ontvangen. Een workshop duurt ca. 2,5 uur en hierin leer ik je wat jíj wilt leren. Superleuk als vriendinnenuitje, met je zusjes of met collega’s! Niet een standaard riedeltje maar een look waar jij nieuwsgierig naar bent.

2. Personeelsfeestje / Workshops op locatie. Nieuw! Sinds 30 mei biedt ik ook workshops op locatie aan. Met een groep van maximaal 10 mensen gaan we hetzelfde doen als in de salon: 2,5 uur make-uppen en er een onwijs gezellige middag/avond/ochtend van maken. Er wordt natúúrlijk een voor- en na foto van jullie gemaakt om het resultaat vast te leggen en je gaat naar huis met een kleine attentie.

Visagie. Je prachtig laten opmaken voor een bepaalde gelegenheid. Heb je een feestje waarbij je wilt uitpakken? Een fotoshoot of een andere gelegenheid? Ik maak je op zoals jij dat wilt: naturel of juist top of the glam. Jouw wens is mijn missie.

Bruidsmake-up. Op jouw meest feestelijke dag wil je natuurlijk ook op je mooist zijn. Ik kan je helpen met de make-up zodat je je daar in elk geval géén zorgen meer over hoeft te maken want het geregel is al druk genoeg.

Online make-up training. Huh? Een online training? Hoe dan? Ik leg het je uit. Voor deze training mag je Wat krijg je? Een make-up pakket met vier door jouw gekozen testers (van Mintenz mineral make-up)waar in elk geval 3 oogschaduw kleuren zitten , een ander door jou gekozen product (bijv. Blush of concealer 💁🏼‍♀️), een oogprimer (geen Mintenz) en een blend kwastje. Daarbij natuurlijk het belangrijkste: de workshop waarbij we via een Face-Time verbinding jouw make-up samen gaan doen met de door jouw gekozen kleurtjes. Ik ga er twee looks mee doen en, hoe leuk, jij doet mee met diezelfde combi’s. Het gaat een uur lang make-uppen zijn, vragen stellen en uitproberen en ik kan je rechtstreeks antwoord geven want we zitten oog in oog. De kosten voor deze online workshop en het make-up pakket samen kost €42,00 euro en de verzendkosten zijn gratis. Wil je meer dan vier testers ontvangen dan kost elk product extra 1,95. Echter raad ik je aan om vooral ook producten te gebruiken die je al gebruikt en waar je tevreden mee bent! Want je wilt tips & trucs en oefenen en niet perse een compleet nieuwe make-up stash aanschaffen 💁🏼‍♀️

kado/ inspiratie setje

(cadeau) Inspiratiesetje. Omdat make-uppen leuk is maar het nogal eens aan inspiratie ontbreekt bied ik een (cadeau)setje aan met hierin 7 testers van het minerale merk Mintenz waarvan ik een verkooppunt ben. Je ontvangt zeven kleurtjes, een blendkwastje én een fijne instructiefolder met hierin vier looks. Twee looks die door het toevoegen van een andere kleur veranderen in een heel andere look! Tovenarij in een potje zeg ik 😉 De prijs voor dit setje bedraagt € 16,00 (exclusief verzendkosten)

Mintenz cosmetica en producten. Sinds vorig jaar mag ik mezelf verkooppunt van Mintenz minerale cosmetica noemen! Bij mij kun je na je workshop de producten die je gebruikte eventueel aanschaffen maar ook losse bestellingen plaatsen. Ik beschik niet over een webwinkel maar lever jou de bestelde producten na het plaatsen van je bestelling via e-mail, via whatsapp of via messenger (privé berichtje Facebook)

Heb je na het lezen van deze pagina vragen, wil je een afspraak boeken of bestellen? Dat kan via dit formulier of door te bellen of te appen met 0630252434.

Mintenz verkooppunt; ophalen of verzenden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s