Waar het bij Cocon om draait

Bezig zijn met make-up in een ontspannen setting en gebruik van professionele en kwalitatieve materialen voor een prachtig resultaat en een geslaagde make-up ervaring!

Kleinschalig

Er is bij Cocon ruimte voor vier personen die zelf aan hun eigen werkplek kunnen zitten. Dit geeft ruimte om lekker bezig te zijn. Je hebt je eigen werkplek met je eigen kwastjes, je eigen materialen. Met elkaar in één ruimte zonder op elkaars lip te zitten.

Producten

Omdat ik niet gebonden ben aan één merk en jarenlang van alles heb uitgeprobeerd staan er verschillende merken in mijn salon waar ik de beste ervaring mee heb. Hier vind je producten van o.a. Morphe Cosmetics, P. Louise Cosmetics, L’Oreal Paris, Kiko Milano, Beauty Bay en nog veel meer.

Smaken verschillen

Niet iedereen houdt van dezelfde dingen. En niet elke make-up wet is op iedereen toepasbaar. Dit om de simpele reden dat over smaak niet valt te twisten! En het is toch de bedoeling dat je blij bent van wat je ziet in de spiegel? Niet dat je blij bent omdat een voorgeschreven look goed lukte. Nee, make-up is er om vrolijk en zelfverzekerd van te worden. In elke vorm die jíj mooi vindt!

Proberen

Makeu-up is super leuk maar vaak weet je niet zo goed wát nou precies op je gezicht te smeren. En hoe? Want hoewel je van alles voorbij ziet komen in de bladen of op social media, het ook echt uitproberen is soms best lastig. Bij Cocon mag je proberen wat je leuk lijkt zodat je ontdekt wat je leuk vindt staan of bij je vindt passen.

Allergieën

Niet iedereen kan tegen de reguliere cosmetica en krijgt contacteczeem wanneer diegene een ‘gewone oogschaduw’ of bijvoorbeeld cosmetica gebruikt. Ik ontdekte door het winnen van een leuke prijs het merk “Mintenz” minerale make-up en was ontzettend onder de indruk. Ik las geweldige reviews van mensen die enorm gevoelig zijn en testte het op mijn moeder die nu, dankzij dit prachtige merk na meer dan dertig jaar met een full face make-up look heerlijk uit eten kon 😉

Hou jij van make-up en wil je er lekker mee aan de slag? Klik dan hier voor mijn contactgegevens!