Thema’s make-up workshop

Een workshop volgen doe je voor jezelf. Misschien omdat je zin hebt in een ontspannend uitje voor jezelf, om jezelf te trakteren op wat leuks of om samen met anderen een gezellige middag, ochtend of avond wilt. Hoe dan ook, je doet het met een doel.

Deze twee en half uur kun je inrichten op je eigen manier en naar je eigen wens, maar weet je dat ik ook specifieke thema’s en onderwerpen aanbied? Ik zet er een paar voor je op een rijtje 🙂

  • Dagmake-up workshop. De meest voor de hand liggende omdat deze wel het vaakst toegepast wordt. Jezelf opmaken en verzorgd voor de dag komen. Kleuren die goed matchen met jouw huid en vooral bij hoe je je voelt.
  • ‘Uiterlijke kenmerken’ workshop. Hangende oogleden, smalle lippen of het camoufleren van roodheid door bijvoorbeeld rosacea. Zomaar een paar kenmerken waarvan je soms niet goed weet hoe dit het beste te shapen of op te maken. Soms heb je net even een paar tips en tricks nodig waardoor je door die kleine aanpassingen meer uit je make-up kunt halen.
  • Fotomake-up / fotovisagie workshop. Wanneer je een fotoshoot gepland hebt of wil leren hoe je je mooi opmaakt voor op een foto ben je bij mij van harte welkom. Ik laat je zien wat je moet doen en waar je op moet letten wanneer je ofwel graag foto’s van jezelf maakt of zelf je visagie moet doen voor op fotomomenten.
  • Avond make-up workshop. Een vette smokey eye, een winged eyeliner of leren hoe je een cut crease maakt. Een soft glam make-up of rode loper make-up, het kan allemaal. Lekker over the top of minimalistisch en chique.
  • Bruidsmake-up workshop. Misschien lijkt het je fantastisch om je eigen make-up voor je bruiloft te doen maar weet je niet precies hoe je dat het beste aan moet pakken? In een workshop kan ik het je laten zien en uitleggen zodat jij op je grote dag met een onberispelijke make-up de show steelt.

Hoewel het me vaak gevraagd wordt: aan specifiek kleuradvies doe ik niet; dit om de doodeenvoudige reden dat ik er niet achter sta. Een voorkeur voor kleuren is niet houdbaar. Daarvoor is de mens veel te wispelturig 😉 Uit eigen ervaring weet ik dat je intuïtie en gevoel een heel goede raadgever is bij wat je wel en niet (op een bepaald moment) bij je past. Wat je wel en niet staat is niet aan de orde want daarvoor is smaak veel te relatief. En natuurlijk is het zo dat je een leven lang een afkeer kunt hebben voor oranje maar dan nog is dit niet een reden om je in een bepaald ‘hokje’ plaatsen. Iemand schreef eens over Cocon in de krant: “Je opmaken op gevoel” en dat vat eigenlijk wel alles samen in 1 zin 😉